Enterprise softwaresupport

Lexmark tilbyder en lang række oplysninger og værktøjer til hurtig løsning af problemer. Kundeportalerne giver dig adgang til community, vidensdatabase, sager, downloads og andet. Forbind, kommuniker, samarbejd -“ alt sammen på ét sted.

Eksisterende Kofax kunder skal fortsætte med at bruge de relevante supportportaler, indtil supporten for alle produkter er bedre integreret.

Vælg en af mulighederne nedenfor.

Lexmark Enterprise Software Laptop

Virksomhedssoftware Kundeportal

Vores kundeportal indeholder en lang række serviceydelser og information inklusive en onlinevidensdatabase, produktnyheder, debatgrupper, downloads, produktdokumentation, undervisningsinformation og andet.

Kofax Technical Support Laptop

Kofax Kundeportal

Kofax Kundeportal er et system til at oprette og spore supportsager. Kunder har også adgang til databaser med selvbetjening, der består af Kofax produktrelaterede tekniske artikler, tips og svar til ofte stillede spørgsmål.