Enterprise-programvarestøtte | Lexmark Norge

Enterprise-programvarestøtte

Lexmark tilbyr mye informasjon og en rekke verktøy som er nødvendige for å raskt løse problemer. Kundeportalene gir deg tilgang til forum, kunnskapsbasen, kundestøttesaker, nedlastinger og mer. Opprett kontakt, kommuniser, samarbeid – alt på ett sted!

Eksisterende Kofax-kunder bør fortsette å bruke gjeldende støtteportaler til støtte for alle produkter er bedre integrert.

Velg ett av følgende alternativer nedenfor.

Lexmark Enterprise Software Laptop

Kundeportal for enterprise-programvare

Kundeportalen tilbyr en rekke tjenester og mye informasjon, inkludert en nettbasert kunnskapsbase, produktnyheter, diskusjonsgrupper, nedlastinger, produktdokumentasjon, opplæringsinformasjon og mer.

Kofax Technical Support Laptop

Kofax-kundeportal

Kofax-kundeportalen er et system for å legge inn og følge med på kundestøttesaker. Kunder kan også bruke selvbetjente databaser som består av tekniske artikler, tips og svar på vanlige spørsmål knyttet til Kofax-produkter.