Instalarea opţiunilor hardware

Ordinea instalării

pictogramă de atenţionare pericol de basculare ATENŢIONARE—PERICOL DE STRIVIRE: Configuraţiile cu montare pe podea necesită mobilier suplimentar pentru stabilitate. Trebuie să folosiţi un stand sau un postament pentru imprimantă, dacă utilizaţi o tavă de intrare de mare capacitate, o unitate duplex şi una sau mai multe opţiuni de intrare. Dacă aţi cumpărat o imprimantă multifuncţională (MFP) cu scaner, copiator şi fax este nevoie de mobilier suplimentar. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.lexmark.com/multifunctionprinters.
pictogramă de atenţionare pericol de şoc electric ATENŢIONARE—PERICOL DE ELECTROCUTARE: Dacă după configurarea imprimantei accesaţi placa de bază a sistemului sau instalaţi hardware opţional sau un card de memorie, închideţi imprimanta şi decuplaţi cordonul de alimentare de la priza de perete, înainte de a continua. Dacă aveţi alte aparate ataşate la imprimantă, închideţi-le şi pe acestea şi deconectaţi cablurile care conduc la imprimantă.
pictogramă standard atenţie ATENŢIONARE—RISC DE RĂNIRE: Imprimanta cântăreşte peste 18 kg (40 livre) şi este nevoie de două sau mai multe persoane antrenate pentru a o ridica în siguranţă.

Instalaţi imprimanta şi orice tăvi sau finisoare opţionale pe care le-aţi achiziţionat în următoarea ordine:

Utilizarea unui modul cu o tavă
Utilizarea unui modul cu trei tăvi
Utilizarea unui modul cu tăvi în tandem

Pentru informaţii privind instalarea unui modul cu o tavă, a unui modul cu trei tăvi, a unui modul cu tăvi în tandem, a unui alimentator de înaltă capacitate sau a oricăruia dintre finisoare, consultaţi documentaţia de instalare care însoţeşte opţiunea.

Instalarea tăvilor opţionale

Imprimanta acceptă următoarele tăvi opţionale:

  1. Despachetaţi tava opţională, apoi îndepărtaţi toate materialele de ambalare.

  2. Plasaţi tava în aproprierea imprimantei.

  3. Opriţi imprimanta.

  4. Aliniaţi imprimanta cu tava, apoi coborâţi imprimanta în locaţia sa.

    optional input

    1

    Modul cu 1 tavă

    2

    Alimentator de înaltă capacitate de 2.000 de coli


    1

    Modul cu 3 tăvi

    2

    Alimentator de înaltă capacitate de 2.000 de coli


    1

    Modul cu tăvi în tandem

    2

    Alimentator de înaltă capacitate de 2.000 de coli


  5. Porniţi din nou imprimanta.

  6. Setaţi software-ul imprimantei astfel încât să recunoască tava opţională. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Actualizarea opţiunilor disponibile în driverul de imprimantă.