Terug naar Hoofdpagina

Kennisgevingen en veiligheidsinformatie

Kennisgevingen over elektronische emissie

Conformiteit met de richtlijnen van de FCC (Federal Communications Commission)

De Lexmark 5200 Series Alles-in-één 1234-001 is getest en voldoet aan de voorschriften voor een digitaal apparaat van Klasse A, conform Deel 15 van de FCC-regels. De werking van het apparaat moet voldoen aan de volgende twee voorwaarden: (1) het apparaat mag geen schadelijke storing veroorzaken, en (2) het apparaat moet elke ontvangen storing accepteren, inclusief storingen die een ongewenste werking kunnen veroorzaken.

De FCC-voorschriften voor apparaten van Klasse A zijn ontworpen om een redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke storingen bij gebruik op de werkplek. Deze apparaten genereren en gebruiken hoogfrequentie-energie en kunnen deze uitstralen. Als dergelijke apparaten niet overeenkomstig de instructiehandleiding worden geïnstalleerd, kunnen ze schadelijke storingen in radiocommunicatie veroorzaken. Bij gebruik van deze apparatuur in woonomgevingen kan schadelijke storing optreden. In dat geval wordt de gebruiker verplicht de storing op eigen kosten te verhelpen.

De fabrikant is niet verantwoordelijk voor radio- of televisiestoringen veroorzaakt door het gebruik van andere dan aanbevolen kabels of door niet-geautoriseerde wijzigingen of aanpassingen van apparaten. Niet-geautoriseerde wijzigingen of aanpassingen kunnen het recht van de gebruiker om deze apparaten te bedienen, ongeldig maken.

Opmerking: gebruik een correct afgeschermde en geaarde kabel, bijvoorbeeld Lexmark artikelnummer 1329605 voor parallelle aansluiting of 12A2405 voor USB-aansluiting, om er zeker van te zijn dat u handelt conform de FCC-voorschriften voor elektromagnetische storingen voor een apparaat van Klasse A. Gebruik van een vervangende kabel die niet naar behoren afgeschermd en geaard is, kan een schending betekenen van de FCC-voorschriften.

Industry Canada compliance statement

This Class A digital apparatus meets all requirements of the Canadian Interference-Causing Equipment Regulations.

Avis de conformité aux normes de l’industrie du Canada

Cet appareil numérique de la classe A respecte toutes les exigences du Règlement sur le matériel brouilleur du Canada.

Conformiteit met de richtlijnen van de Europese Gemeenschap

Dit product voldoet aan de veiligheidseisen die zijn omschreven in de Europese richtlijnen 89/336/EEG en 73/23/EEG aangaande het harmoniseren van de wetten van de Lidstaten met betrekking tot elektromagnetische compatibiliteit en veiligheid van elektrische apparatuur die is ontworpen voor gebruik binnen bepaalde voltagegrenzen.

The United Kingdom Telecommunications Act 1984

This apparatus is approved under the approval number NS/G/1234/J/100003 for the indirect connections to the public telecommunications systems in the United Kingdom.

Japanese VCCI notice
Korean MIC statement

Dit apparaat is geregistreerd door EMC als een huishoudelijk product. Het dient niet te worden gebruikt in een woonwijk.

Geluidsemissie

De volgende metingen zijn uitgevoerd conform ISO 7779 en gerapporteerd overeenkomstig ISO 9296.

Gemiddelde geluidsdruk in dBA op 1 meter afstand

Afdrukken

44 dBA

Scannen

38 dBA

Kopiëren

44 dBA

ENERGY STAR

Het programma EPA ENERGY STAR Office Equipment is een samenwerkingsverband van fabrikanten van kantoorapparatuur met als doelstelling het bevorderen van het gebruik van energiebesparende producten en het beperken van luchtvervuiling die wordt veroorzaakt door het opwekken van energie.

Ondernemingen die aan dit programma deelnemen, leveren producten die worden uitgeschakeld wanneer zij niet in gebruik zijn. Hierdoor wordt het energieverbruik van de apparatuur met wel 50 procent teruggebracht. Lexmark is een enthousiast deelnemer aan dit programma.

Lexmark International, Inc. heeft in haar hoedanigheid van ENERGY STAR Partner vastgesteld dat dit product voldoet aan de ENERGY STAR-richtlijnen voor efficiënt energieverbruik.

Veiligheidsvoorschriften
Terug naar Hoofdpagina