Tillbaka till Huvudsida

Hitta mer information

Resurs

Beskrivning

Installationsblad

Fullständig installationsinformation.

Drivrutins-cd

Drivrutiner till Allt-i-ett, Lexmark 4300 Series Center, Lexmark 4300 Series Utility och mappen Lexmark Extra som innehåller program för OCR (Optical Character Recognition).

Hjälpcenter

Central plats för hjälpfiler till alla applikationer eller program som finns installerade på Macintosh. Om det finns tillgängligt i dialogrutan från programmet klickar du på för att öppna Hjälpcentret. Ange ett ämnessökord i sökfältet för att få hjälp eller ytterligare information.

Skiftnyckelikon

Visar Lexmark 4300 Series Utility som är din centrala resurs för underhåll av Allt-i-ett och andra liknande uppgifter. Om finns tillgänglig i dialogrutan från programmet klickar du på den för att komma direkt till Lexmark 4300 Series Utility.

Viktigt-fil

Senaste informationen som inte finns i hjälpen. Viktigt-filen finns lagrad i installationsprogrammet och är därför bara åtkomlig när du installerar Allt-i-ett-programmet. För att komma åt Viktigt-filen tar du först bort Allt-i-ett-programmet och installerar det sedan igen. Härifrån har du möjlighet att skriva ut Viktigt-filen för att få en referenskopia. Om du vill ha mer information kan du se Ta bort Allt-i-ett-programmet och Installera Allt-i-ett-programmet.

Lexmarks webbplats

Besök Lexmarks webbplats på www.lexmark.com för uppdateringar av:

  • Uppgraderingsinformation om programmet
  • Kontaktinformation till kundtjänst, orderstatus, garanti och reparationsinformation
  • Nedladdning av drivrutiner
  • Allt-i-ett-dokumentation och produktspecifikationer.

Lexmark Kundsupport

Ring oss på (800) 332-4120.

Måndag–fredag (08.00 till 23.00)

Lördag (12.00-18.00)

Telefonnummer och supporttider kan ändras utan föregående meddelande. För tekniska supportuppdateringar, besök vår webbplats på http://support.lexmark.com.