Tillbaka till Huvudsida

Meddelanden och säkerhetsinformation

Meddelanden om elektronisk strålning

Informationsmeddelande om överensstämmelse med FCC (Federal Communications Commission)

Lexmark 4300 Series Allt-i-ett, typ 4421-001 har testats och befunnits uppfylla aktuella gränser för en digital enhet inom Klass B och överensstämma med Artikel 15 i FCC:s bestämmelser. Användning får ske endast enligt följande två villkor: (1) denna enhet får inte orsaka skadlig störning, och (2) denna enhet måste acceptera störning som mottages, inklusive störning som kan orsaka oönskade effekter under användning.

Gränsvärdena inom ramen för FCC:s Klass B är framtagna för att ge rimligt skydd mot skadlig störning i boendemiljöer. Utrustningen alstrar, använder sig av och kan utstråla radiofrekvensenergi och kan, om den inte installeras och används i enlighet med instruktionerna, orsaka skadliga störningar på radiokommunikation. Det finns emellertid ingen garanti för att störningar inte kommer att inträffa vid en viss installation. Om utrustningen faktiskt orsakar skadliga störningar i radio- eller tv-mottagningen, vilket kan kontrolleras genom att utrustningen stängs av och sätts på, anmodas användaren att försöka avhjälpa störningarna genom en eller flera av följande åtgärder:

Tillverkaren är inte ansvarig för eventuell radio- eller tv-störning som orsakas av att andra kablar än de som rekommenderas används eller av oauktoriserade ändringar eller modifikationer som utförs på denna utrustning. Oauktoriserade ändringar eller modifikationer kan ogiltigförklara användarens behörighet att använda utrustningen.

Obs! För att garantera överensstämmelse med FCC:s regler om elektromagnetiska störningar för datautrustning av Klass B, ska en avskärmad och skyddsjordad USB-kabel, som Lexmarks artikelnummer 12A2405, användas. Användning av en annan kabel som inte är ordentligt skärmad och jordad kan leda till överträdelse mot FCC:s bestämmelser.

Frågor som rör denna uppgift om överensstämmelse ska riktas till:

Director of Lexmark Technology & Services
Lexmark International, Inc.
740 West New Circle Road
Lexington, KY 40550
(859) 232-3000
Meddelande om överensstämmelse med kanadensiska industrinormer

Denna digitala utrustning av Klass B uppfyller alla krav som ställs inom ramen för Canadian Interference-Causing Equipment Regulations.

Avis de conformité aux normes de l'industrie du Canada

Cet appareil numérique de la classe B respecte toutes les exigences du Règlement sur le matériel brouilleur du Canada.

Överensstämmelse med Europeiska gemenskapernas (EG) direktiv

Ett meddelande om överensstämmelse med direktivens krav har undertecknats av Director of Manufacturing and Technical Support, Lexmark International, S.A., Boigny, France.

Denna produkt uppfyller gränsvärdena inom EN 55022 för Klass B samt säkerhetskraven inom EN 60950.

The United Kingdom Telecommunications Act 1984

This apparatus is approved under the approval number NS/G/1234/J/100003 for the indirect connections to the public telecommunications systems in the United Kingdom.

Japanskt VCCI-meddelande

Om denna symbol visas på din produkt är medföljande meddelande tillämpligt.

Koreanskt MIC-meddelande

Om denna symbol visas på din produkt är medföljande meddelande tillämpligt.

Denna utrustning har genomgått EMC-registrering för hushållsprodukter. Den kan användas i vilket område som helst, inklusive bostadsområden.

Bullernivå

Följande mätningar gjordes i enlighet med ISO 7779 och rapporterades i enhetlighet med ISO 9296.

Genomsnittligt ljudtryck vid 1 meter, dBA

Utskrift

48 dBA

Skanning

36 dBA

Kopiering

40 dBA

ENERGY STAR

Programmet EPA ENERGY STAR för kontorsutrustning är ett samarbete mellan tillverkare av kontorsutrustning som syftar till att främja införandet av energisnåla produkter och till att minska de luftföroreningar som uppstår till följd av elkraftsframställning.

De företag som deltar i programmet lanserar produkter som går ner i energisparläge när de inte används. En sådan funktion reducerar energiåtgången med upp till 50 procent. Det är med stolthet som Lexmark deltar i detta program.

I egenskap av ENERGY STAR Partner har Lexmark International, Inc. fastställt att denna produkt uppfyller kraven i ENERGY STARs riktlinjer för energisnålhet.

Power Saver

Som en del av ENERGY STAR-programmet har denna skrivare ett energisparläge som kallas Power Saver. Läget Power Saver är likvärdigt med läget EPA Sleep. Läget Power Saver sparar energi genom att sänka strömförbrukningen vid inaktivitet. Tiden mellan den senaste användningen och start av Power Saver kallas Power Saver Timeout. Läget Power Saver startar efter 15 minuter för den här produkten. Användaren kan inte modifiera Power Saver Timeout.

Avstängda lägen

Denna produkt har ett avstängt läge som fortfarande drar en mindre mängd ström. För att helt stoppa produktens strömförbrukning måste nätdelen kopplas bort från vägguttaget.

Kvicksilvermeddelande

Denna produkt innehåller kvicksilver i lampan (<5mg Hg). Sortering av kvicksilver kan vara styrt enligt miljömässiga avväganden. För sortering eller återvinningsinformation, kontakta din lokala myndighet eller Electronic Industries Alliance: www.eiae.org.

Säkerhetsinformation
Konventioner
Obs! Ett obs!-meddelande visar på något som kan hjälpa dig.
VARNING: En försiktighetsåtgärd som visar på något som kan skada dig.
Varning: En varning visar något som kan skada skrivaren eller dess program.
Information om begränsad garanti

Lexmark International, Inc. lämnar en begränsad garanti att den här skrivaren eller Allt-i-ett är fri från fel på material och arbete under en period på 12 månader efter det ursprungliga köpdatumet. Du kan läsa om begränsningarna och villkoren för denna begränsade garanti i Meddelandet om begränsad garanti som medföljer enheten eller som finns på http://warranty.lexmark.com.