Universal skriverdriver

Hva er den universale skriverdriveren?

Den universale skriverdriveren fra Lexmark gir brukere og administratorer en standardisert endriversløsning for utskriftsbehovene deres. I stedet for å installere og håndtere drivere for hver skrivermodell kan administratorer installere Lexmarks universale skriverdrivere for mange ulike sort/hvitt-laserskrivere, fargelaserskrivere og multifunksjonsenheter.

Fordeler

Allsidighet

Lexmarks universale skriverdrivere finnes på 22 språk, har støtte for flere enn 60 skrivermodeller, enten de er tilkoblet lokalt eller over et nettverk. Alle pakker er testet i klyngeservermiljøer, miljøer med Microsoft Terminal Server og Citrix, og er Microsoft WHQL-sertifisert (digitalt signert). PCL 5-, PCL XL- og PostScript 3-emuleringer er tilgjengelige for Windows 2000 og senere.

Toveiskommunikasjon

Funksjonen for toveiskommunikasjon gjør at driveren kan registrere og oppdatere montert tilleggsutstyr automatisk, både når det monteres, og ved brukerforespørsel. Dermed tilpasses driveren til de ulike funksjonene på de ulike skriverne våre, men i motsetning til andre universale skriverdrivere er nettverkstrafikken minimal.

Reduserte kostnader for IT-støtte

Det er bare én pakke å administrere, og testing og intern sertifisering av skriverdrivere blir enklere når du bruker Lexmarks universale skriverdriverpakker. Tiden som brukes på installasjon, både på servere og arbeidsstasjoner, reduseres betraktelig, og harddiskplass som tidligere ble brukt til mange produktspesifikke drivere, blir nå frigitt.

Økt brukereffektivitet

Lexmarks universale skriverdriverpakker har samme grafiske brukergrensesnitt som de produktspesifikke driverne brukerne er vant til, og nå får alle køene samme grensesnitt, slik at behovet for brukerstøtte reduseres. Brukere kan opprette og lagre profiler for innstillingene de bruker oftest, eller bruke profiler som ble opprettet for dem av IT-avdelingen.

Åpner for bærekrafttiltak

Administratorer kan bruke Lexmarks universale skriverdriverpakker til å stimulere organisasjonens miljøpolicyer. De kan inkludere tosidig utskrift, flersideutskrift (nedskalering), tonermørkhet og andre ressursbesparende tiltak.

Operativsystemkompatibilitet

Lexmarks universale skriverdrivere er tilgjengelige for følgende operativsystemer i 32- og 64-biters versjoner:

• Windows 10
  • Windows 8
  • Windows Server 2012
  • Windows 7
  • Windows Server 2008
  • Windows Server 2008 R2
  • Windows Vista
  • Windows Server 2003
  • Windows XP
  • Windows Server 2000
  • Windows 2000 3

De universale skriverdriverne er også kompatible med følgende Citrix-implementeringer i 32- og 64-biters versjoner:

• Windows Server 2012 R2 with Citrix XenApp 7.5
  • Windows Server 2008 R2 with Citrix XenApp 6.5
  • Windows Server 2008 with Citrix XenApp 5.0
  • Windows Server 2008 R2 with Citrix XenApp 6.0
  • Windows Server 2003 with Citrix Presentation Server 4.5
  • Windows Server 2003 with Citrix Presentation Server 4.0
  • Windows Server 2003 with Citrix Presentation Server 3.0
  • Windows Server 2000 with Citrix Presentation Server 4.0 3
  • Windows Server 2000 with Citrix Presentation Server 3.0 3

Windows-drivere/-programvare

Denne pakken inneholder 32-/64-bitersversjonen av den universale skriverdriveren med PCL 5-emulering, PCL XL-emulering og PS3-emulering. Driverne er Microsoft WHQL-sertifisert. I tillegg inneholder den følgende komponenter:

Lexmarks telefonliste brukes til å administrere fakskontakter.
Driverdelkomponenten for besøksutskrift (mobil utskrift) gjør at brukere som er mobile, kan finne skrivere når de skal skrive ut.

Download

Andre nedlastingsalternativer

Enhetskompatibilitet

Sort/hvitt-laserskrivere

Sort/hvitt-multifunksjonsskrivere

Fargelaserskrivere

Fargemultifunksjonsskrivere

1. Funksjonen for tosidig utskrift støttes ikke.
2. Tilpassede skjemaer, sortering, hefteutskrift og de fleste kontrollene for utskriftskvalitet er ikke tilgjengelige.
3. Windows 2000-støtte er begrenset til UPD versjon 1.6.2