Trabalhando na Lexmark | Lexmark Brasil

Trabalhando na Lexmark

Employee File Management Banner

A Lexmark európai Kompetencia Központja Budapesten működik, és a Lexmark európai, közel-keleti, valamint afrikai leányvállalatai számára végez magas hozzáadott értéket tartalmazó szolgáltatásokat, többek között a pénzügy, a marketing, az ellátási lánc, az ügyfélkezelés, az értékesítés, az értékesítést követő tevéBem-vindo!

Nós oferecemos uma grande oportunidade de crescimento profissional para sua carreira.

A Lexmark oferece a oportunidade de trabalhar com os melhores profissionais e produtos do mercado de tecnologia. Todas as nossas atividades de negócios, incluindo os relacionados com o emprego, são gerenciados considerando a igualdade de oportunidades, sem distinção de raça, cor, religião, sexo, orientação sexual, nacionalidade, deficiência ou idade.

O sucesso da Lexmark é baseado em manter clientes para toda a vida. A visão da empresa é ganhar a lealdade deles, ouvindo e antecipando as suas necessidades, construindo confiança e acrescentado valor para os seus negócios.

A Lexmark também oferece salários competitivos, benefícios atraentes e um ambiente de trabalho profissional e amigável.

A Lexmark apoia a contratação de candidatos qualificados com deficiência e está empenhada em fornecer a adaptação razoável em função da deficiência, a fim de garantir a igualdade de acesso, benefícios e privilégios de emprego.kenységek, az információ technológia, a környezetvédelem és a minőségbiztosítás területén.

A budapesti iroda jelenleg 10 különböző nyelven támogatja 30 ország Lexmark vállalatainak  tevékenységét.

Éljen a lehetőséggel és dolgozzon együtt a legjobb szakemberekkel, a legjobb termékeken! A Lexmark elkötelezett az egyenlő feltételek biztosítása iránt. A Lexmark üzleti tevékenységei során, beleértve az alkalmazással kapcsolatos tevékenységeit is, senkit sem különböztet meg etnikai hovatartozás, bőrszín, vallás, nem, szexuális beállítottság, nemi identitás, származási ország, fogyatékosság vagy kor alapján.

A Lexmark versenyképes fizetést, béren kívüli juttatásokat, valamint inspiratív munkakörnyezetet kínál. A Lexmark egy globális nagyvállalat hat gyártóközponttal és a világ több mint 170 országában értékesített termékekkel. Világszerte több mint 13 000 alkalmazottunk van.

Csatlakozzon Ön is a Lexmark sokoldalú globális csapatához!