Dette nettstedet bruker informasjonskapsler til ulike formål, inkludert til å forbedre opplevelsen din, analyse og annonser. Du godtar vår bruk av informasjonskapsler hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet eller ved å klikke på Godta og lukk. Se siden om informasjonskapsler for å få mer informasjon.

Registreringsprosess for flere enheter

Dersom du har flere enheter som skal registreres:

1. Last ned denne tfilen til din data
  2. Fyll inn som angitt

Ved å oppgi denne informasjonen bekrefter jeg herved at jeg er den opprinnelige sluttbrukeren.

Ved å merke av i dette feltet aksepterer og godtar jeg de vedlagte vilkårene for den garantiutvidelsen som er knyttet til enheten jeg registrerer.

Jeg godtar vilkårene